Sümer’den alt yapı yorumu

Trabzonspor’un efsane isimlerinden Özkan Sümer Alt yapıda yaşanan değişim ile ilgili Haber61.Net Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Sümer’den alt yapı yorumu
Trabzonspor’un efsane isimlerinden Özkan Sümer Alt yapıda yaşanan değişim ile ilgili Haber61.Net Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Sümer yaptığı açıklamada bu değişim hakkında fikirlerimi çekincelerini yönetime ilettiğini belirten Sümer, ama buna rağmen tercihlerini böyle kullandılar ifadelerini kullandı.

Yeni gelecek oluşumun Trabzonspor alt yapısında ne yapacaklarını bilmediğini ifade eden Sümer, alt yapı farklı bir dünya alt yapı özgün bir uygulamayı gerektirir. Kalkıp ta her yerde olan alt yapı gibi Trabzonspor alt yapısı değerlendirilemez eğer öyle bir şey yapıyorlarsa demek ki bu işi bilmiyorlar veya bu işle ilgili bir verimlilik söz konusu değil. Bu özgünlüğe uygun olarak neler yapabilecekleri ile ilgili bir fikrimiz yok. Bu bakımdan en önemli üzerinde durulması gereken konu bu. Alt yapı dediğimiz zaman biz buna akademi diyoruz artık. Akademik olarak Trabzonspor’a neler yapılabileceği ile ilgili olarak bir açıklama yapılması gerekiyor dedi.

Yeni oluşumun nasıl bir yaklaşım içinde buraya geldiklerini bilmediklerini belirten Sümer, buraya iş yapmak içinde gelmiş  olabilirler, herhangi bir alt yapı gibi burayı da görebilirler  ve ya Trabzonspor’a özgü bir alt yapı olarak da görebilirler bu mananda ne gördüklerini bilmiyorum dedi.
Sümer alt yapıdan yetişecek oyuncuların  hangi metod ile yetiştirileceğini bilmediğini belirterek, oyuncu geliştirmede nasıl yetişekler ne tarzda yetişecekler kimler tarafından yetiştirilecekler nereye kadar yetiştirilecek  bunlar açıklamaya muhtaç meseleler ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor