Sörloth işi bugün biter

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp'ten açıklama geldi.

Sörloth işi bugün biter

Leipzig'e transferi yılan hikayesine dönen Alexander Sörloth için Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp konuştu. Alp, dün öğle saatlerinde Alman ekibi için sağlık kontrolünden geçmesi beklenen ancak ani kararla kontrole girmeyen Norveçli oyuncunun transferi hakkında, "Herhangi bir sıkıntı yok. O iş bugün biter" dedi.

Geçen sezon 33 gol, 11 asistlik harika performansıyla yıldızlaşan Norveçli golcü için Alman devi RB Leipzig devreye girmişti. Yıldız oyuncu transfer görüşmeleri devam ederken, milli takım kampından dönmemişti. Bu durum eleştirileri beraberinde getirirken, Crystal Palace, Trabzon ve Leipzig üçlüsü kıran kırana pazarlıklar yaptı. 

Resmen açıklanması bekleniyor

Sonunda 3 takımın da istediği ortak noktada buluşuldu. Birkaç gündür Almanya'da olan Sörloth'un dün saat 15.00'te sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyordu. Ancak 24 yaşındaki futbolcu ani bir karar sonrasında kontrole girmedi. Bu durum kafalarda soru işareti bırakırken, Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp konuya açıklık getirtti. Alp, "Transferde herhangi bir sıkıntı yok. O iş bugün biter" dedi. Başarılı oyuncunun transferinin gün içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. 

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler