Şikecilere cesaret verecek karara tepki: Kurumlar da kişiler de kurtarıldı!

Türkiye'de Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonunda sona gelinirken şike halı altına süpürüldü. Yargıtay'ın verdiği karara ve Ali Koç'un açıklamalarına Tanju Akıncıoğlu da sert tepki gösterdi.

Şikecilere cesaret verecek karara tepki: Kurumlar da kişiler de kurtarıldı!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un 2010-11 şampiyonluk kupasının gasp edildiği 3 Temmuz şike süreci ile ilgili Yargıtay 5. Ceza Dairesi suçlular hakkındaki beraat kararını onadı. 

Bu karar Trabzonspor cephesinde tepki toplarken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise hadsizliğine bir yenisini daha ekleyerek bordo mavili camiayı tehdit etti. “Trabzonspor camiasına sesleniyorum. UEFA şunu verdi bunu verdi demeyin. Hiç inandırıcılığınız yok. Daha da sıkıntıya girersiniz.” İfadelerini kullanan Koç’a bir cevap da Haber61 İmtiyaz Sahibi, Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Tanju Akıncıoğlu’ndan geldi.

KİŞİLER VE KURUMLAR KURTARILDI!

Akıncıoğlu yayınladığı mesajda “ ‘Kurumlarla kişileri ayırmak gerek’ ile başlayan süreç beklendiği gibi sonuçlandı. Kurumlar da kurtarıldı, kişiler de” ifadelerini kullandı.

ŞİKECİLERE CESARET VERİLDİ

Yargıtay’dan çıkan kararı güçlünün adaleti olarak yorumlayan Akıncıoğlu “Güçlünün adaletinin işletilerek, siyasi kaygılarla hareket edilen sürecin kaçınılmaz sonucu... Bu sonuç, yıllardır yavaş yavaş sindirilmeye çalışılan gerçek mağdur Trabzonspor karşısında, adaletin istenildiği gibi yönetilişinin ispatıdır. Bir gecede değiştirilen kanunun, CAS ve UEFA'nın vermiş olduğu açık kararlara rağmen Türkiye'de sportif yargının işlemeyişidir. Bundan sonra Türk futboluna şikeyi yeniden sokmak isteyeceklere verilen cesaret vermek, şike yapanlara "Aferin" demektir.” Dedi.

BU HESAP BİR GÜN DÖNER!

Akıncıoğlu, Koç’un açık tehdidine ise  “Daha da sıkıntıya girersiniz.” Diyerek tehdit ediyorsun. Şımarık Koç, tüm destekçilerinizle elinizden geleni eksik etmeyin… Bu hesap bir gün döner.” Şeklinde yanıt verdi.

https://www.haber61.net/trabzonspor/ali-koc-yine-masal-anlatmaya-basladi-h441605.html

şener

haber1

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler