“2010-11 şampiyonluk kupası Trabzonspor’un anasının ak sütü gibi helal”

Trabzonspor'un 2010-11 sezonunda başkanı olan Sadri Şener, şike davasında verilen kararla ilgili konuştu

“2010-11 şampiyonluk kupası Trabzonspor’un anasının ak sütü gibi helal”

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un mağdur edildiği, şampiyonluk kupasının çalınarak Fenerbahçe’ye teslim edildiği 2010-11 sezonu sonrası yaşanan 3 Temmuz Şike sürecinde Yargıtay suçlular hakkında beraat kararını onadı.

UEFA ve CAS kararlarına rağmen Türkiye’de üstü kapatılan şike davası ve beraat kararlarına yönelik dönemin Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Haber61’e değerlendirmede bulundu.

Hukuk kararına yorum yapamayacağını söyleyen Şener “Vicdanen bakarsan, o dönem ben bire bir yaşadığım için o kupa Trabzonspor’un anasının ak sütü gibi helal. Bu sene bakıyorum yine arada puan farkı var. O zaman da 8-9 puan farkı var. Garanti şampiyon diyenlere dilinizi ısırın diyorum, inşallah bir sıkıntı olmaz. 3 Temmuz için yurt içinde yapacak bir şey kalmadı, yurt dışında yapılacaklar varsa yapılabilir, bu karar haklı bir karar değil.” İfadelerini kullandı.
koç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor