Serkan Asan: Hayalini kurduğumuz şeyi gerçekleştirdik

Trabzonspor’un genç İsmi Serkan Asan konuştu.

Serkan Asan: Hayalini kurduğumuz şeyi gerçekleştirdik

Trabzonspor, Süper Lig’in 36. Haftasında Hatayspor ile karşılaştı.

Bordo mavililerin genç ismi Serkan Asan karşılaşma sonrasında şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle bu sahaya şampiyon olarak çıkmak gurur verici. Hatayspor camiasına teşekkürler. O an çok gururlandık mutlu olduk. Her kesin emeği şampiyonlukta. Takım olarak arkadaşlık ortamı çok iyiydi. Bu sezonu şampiyon olarak bitirmek çok güzeldi, mutluluk ve gurur verici. Hayalini kurduğumuz şeyi bu sene gerçekleştirmek, içinde olmak, tanıklık etmek çok iyiydi. Şimdi kupada finale çıkmak istiyoruz. 3 kupa ile sezonu kapatmak istiyoruz. Zaman zaman zaman oynadık oynayamadık, hocamız şans verdi. Onları hocamızla analiz ediyoruz. Hocamız anlatıyor. Herkesin kişisel performans analizleri geliyor. Sağ olsun hocamız çok iyi bu konuda bize yardımcı oluyor. Her gün kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. İnşallah daha iyi olmaya çalışıyoruz.

Dünyanın beğenisini kazanan şampiyonluk görüntülerini görünce o an çok mutlu olduk. Meydana gitmeyi taraftar olarak çok istedik ama olmadı. Kutlamaları kupayı aldıktan sonra oraya gitmek istiyoruz. Trabzonlu olarak onların oradaki sevinci bizi çok mutlu etti. Kupayı da altığımız zaman yine böyle seviniriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor