Şenol Güneş Trabzonspor'u unutmadı!

Haber61 / Spor Servisi Beşiktaşı bu sene şampiyonluğa ulaştıran Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş şampiyon olduktan sonra yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı... Şenol Güneş, başında bulunduğu Beşiktaş ile yaşadığı şampiyonluğun ardından şampiyo

Şenol Güneş Trabzonspor'u unutmadı!

Haber61 / Spor Servisi Beşiktaşı bu sene şampiyonluğa ulaştıran Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş şampiyon olduktan sonra yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı...

Şenol Güneş, başında bulunduğu Beşiktaş ile yaşadığı şampiyonluğun ardından şampiyonluk heyecanını mikrofonlara aktarırken Trabzonspor'la ilgili de önemli sözler söyledi.

Güneş yaptığı açıklamada, "Trabzonsporluların sevgisi ve saygısı da bizim için çok önemliydi. Ben arkadaşlarımın cenazesine, dostlarımın düğününe bu işin zorluğu yüzden gidemedim" ifadelerini aktarırken şampiyonluk heyecanıyla ilgili, "Ben bu yaşananların daha fazlasını Trabzon'da yaşadım" sözlerini kullandı.

TRABZONSPOR EFSANESİNİ UNUTMADI

Şenol Güneş açıklamalarına devam ederken Trabzonspor'un efsane ismini de unutmadı. Güneş sözlerini, Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, Trabzonspor eski As Başkanı iş adamı "Kenan İskender'i unutmuyorum, bu şampiyonluğu ona da armağan ediyorum" açıklamasını yaparak tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler