Şener’den ilk yorum; Çok üzüldüm bizle alay ediyorlar

Haber61/Spor Servisi - Levent Ustabaşı Trabzonspor Fenerbahçe müsabakasında Avni Aker’de yaşanan olaylarla ilgili Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’den ilk tepki, “Üzüldüm” oldu. Sadri Şener Ustabaşı'nın sorularına şu yanıtları verdi: Maçı izlediniz mi

Şener’den ilk yorum;  Çok üzüldüm bizle alay ediyorlar

Haber61/Spor Servisi - Levent Ustabaşı

Trabzonspor Fenerbahçe müsabakasında Avni Aker’de yaşanan olaylarla ilgili Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’den ilk tepki, “Üzüldüm” oldu.

Sadri Şener Ustabaşı'nın sorularına şu yanıtları verdi:

Maçı izlediniz mi?

Evet izledim.

Ne düşünüyorsunuz?

Üzüldüm. Trabzon’a ve Trabzonspor’a  yakışmayan olaylar.

Bu olayların çıkmasının nedenleri sizce neler?  

Maalesef böyle anılmaya başlandık. Biz dışarıda yaşadığımız için bizim için daha zor. Alaycı ifadelerle bakıyorlar bize. Sebepleri var tabiki. Bu olayların sebebi geçişten gelen bir durum. Ayrıca İHO’dan kalan takım bu! Çok kötüler. Bu yönetiminde hatası Hami’yi hoca yapmaları.

Neden Hami iyi bir antrenör değil mi?

İyi topa vurabilir ama iyi bir hoca değil. Olamazda zaten!

Bunları neye dayanarak söylüyorsunuz? 

Fenerbahçe maçında bile hatalı davrandı. Fenerbahçe senden güçlü bir takım. Gol atmaya çalışıyorsun. Saldırıyorsun. Bence gol yememeye uğraşsan daha iyi olurdu.

Bir pozisyonda elle oynama oldu. Penaltı verilmedi. Sizce de penaltı değilmiydi?

O pozisyon penaltı. Net.

Trabzonspor’da kurtuluş nedir?

Bir değişim olmalıdır. Kökünden hemde. Bu işlerin düzelmesi için şart. Radikal kararlar alınmalıdır.

Tabi işleri de zor. Borcun altından kalkamıyorlar. Yönetim ne yapsın? Hoca konusunda çok hatalılar.

Yumuşak davranıyorlar. Trabzonspor yönetimi eski yönetimle ilgili ne soruşturma yapıyorlar ne de araştırma! Böyle yapmakla bir şey yapamazlar. Bir kere o cenazeyi ortadan kaldıramadılar. Bizi bile unuttular.  Mahkememiz var ne arayıp ne soruyorlar. Bu işler böyle olmaz.  

Trabzonspor scaout ekini oluşturdu. Birşeyler yapmak istiyorlar aslında.. 

İstemekle olmaz. Bizim dönemimizde kitap okuyan, araştıran danıştığımız insanlar vardı. Selçuk’u ben tanımam önerdiler aldık yıldız oldu. Bu böyledir. Yönetimin byle bir danıştığı kimse yok. Göremedim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor