Saral: Hakemin sürekli bu maçlara atanması tesadüf değil

Saral maçın ardından açıklamalarda bulundu

Saral: Hakemin sürekli bu maçlara atanması tesadüf değil
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral maçın ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin yine elden kaçtığını söyleyen Saral, hakemin sürekli bu maçlara atanmasının da tesadüf olmadığını söyledi.

Saral “Üzgünüz, Fenerbahçe’yi yine elimizden kaçırdı. Müthiş bir atmosferde güzel bir maç oldu. Bu zamana kadar hakemlerle ilgili çok konuşmadım ama hakem bugün oyunu çok kesti. Karşı takımı da kolladı. Sonuç olarak biz bu maçı almalıydık. Duran toptan gol yedik. Oyun olarak mücadele olarak hakkımızdı. İkinci yarıda çok iyi oynadık. Trabzonspor büyüklüğünü taraftarıyla misafirperverliğiyle gösterdi. Galibiyette olsa çok iyi olurdu.  Golden sonra Burak’ın kaçırdığı gol kırılma anıydı. Burak onu atabilirdi.  “ dedi.

Gelecek hafta oynanacak olan Göztepe maçıyla ilgili görüşünü belirten Saral “Göztepe bu sezon lige çıksa da başarılı bir grafik sergiledi. Bu sezonun flaş takımlarından oldu. Trabzonspor takımı da oturdu. İyi bir hazırlık geçirdik. Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı

Saral açıklamalarının ardından taraftarların kendisine yönelttiği soruları da yanıtladı. Taraftarların “ Neden hakem hakkında maç öncesinde açıklama yapılmadı “ sorusuna Saral “Taraftarımızı olarak haklısın ama biz Trabzonspor olarak Türk futboluna katkı için başkanımızın çizdiği vizyon doğrultusunda fair play ruhuyla burada Fenerbahçe’yi ağırladık. Evet onlarla bir şike mücadelemiz var. Ama burada Trabzonspor bugün kendine yakışır şekilde rakibini misafir etti. Hakem hataları vardır. Biz Trabzonspor’u üst kimlik olarak görüyoruz. Sahadaki hakemlerle hiç işimiz olmamıştır. Bizim tarzımızda bu yok.” Şeklinde yanıt verdi.

Bir başka taraftarın “Palabıyık, bir çok maçta hakkımızı yedi. Hiç demeç vermediniz” şeklindeki serzenişine Saral “ Trabzonspor yöneticisinin ilk görevi taraftarı galeyana getirmemektir. Biz de taraftarız. Hakemlere laf söylemekte çekinen biri değilim. Biz takımımızın menfaati için susuyoruz. Bugün hakemin verdiği kararları hakem kurulu değerlendirecektir. Hakemin sürekli bu maçlara atanması tabiki tesadüf değildir. Yeri geldiği zaman susuyor yeri geldiği zaman konuşuyor. Buradaki taraftarın hakkını kimseye yedirmeyiz. Bugün burada hakemle ilgili konuşmuyorum ama Trabzonspor’la uğraşanların sonu bellidir. “ cevabını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor