Şampiyonluk geldi İmamoğlu gözyaşlarını tutamadı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun bordo-mavililerin 11 yıl sonra gelen şampiyonluğunun ardından gözyaşlarını tutamadığı bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Şampiyonluk geldi İmamoğlu gözyaşlarını tutamadı

Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak Süper Lig'de bitime 3 hafta kala zafere ulaşan Trabzonspor, 11 yıl sonra şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından bordo-mavililere tebrik mesajı yağarken, kutlayanlardan biri de Trabzonspor'da yöneticilik de yapmış olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ydu.

"ŞAMPİYONLUĞU YÜREKTEN KUTLUYORUM"

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yayınladığı tebrik mesajında, "Trabzonspor'umuzun 2021-22 sezonu şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Sporun ve futbolun şehri Trabzon'a ve camiaya bu sevinci yaşatan; teknik heyeti, sporcuları ve yönetimi tebrik ediyorum." dedi.

Şampiyonluk geldi İmamoğlu gözyaşlarını tutamadı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Trabzonspor'da bir dönem yöneticilik de yapan Ekrem İmamoğlu'nun şampiyonluk sonrası gözyaşlarını tutamadığı bir fotoğrafı ortaya çıktı. Bordo-mavili taraftarlarda büyük ilgi gören fotoğrafa beğeni yağdı.

Şampiyonluk geldi İmamoğlu gözyaşlarını tutamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor