Sadri Şener'den Fenerbahçe'nin dava açmasına yorum: Bu işler mahkemeyle olmaz

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe'nin TFF'ye açtığı dava ile ilgili konuştu

Sadri Şener'den Fenerbahçe'nin dava açmasına yorum: Bu işler mahkemeyle olmaz

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un 3 Temmuz döneminde başkanı olan Sadri Şener, Fenerbahçe’nin TFF’ye 3 Temmuz süreciyle alakalı açtığı tazminat davasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haber61’e konuşan eski Başkan Şener, dava açmanın zor olmadığını önemli olanın içeriğinin doğruluğu olduğunu ifade etti.

BU İŞLER MAHKEMEYLE DEĞİL VİCDANLA OLUR
 Şener “ Bizde açarız, 500 bin - 700 bin. Dava açmak zor değil ki, harcırahı yatırıyorsun açılıyor. Mühim olan içeriği doğru mu? Etrafa fevri gözükmek için yaptıkları bir işlem. 100 tane mahkeme bunları beraat ettirse, 200 tane Amerikan, Avrupa, Afrika mahkemeleri bunları beraat ettirse hiçbir zaman insanların içindeki şike yapıldığı duygusunu kaldıramazlar, silemezler, iptal edemezler. Mahkemeyle olmaz bu işler, vicdanla olur. Mahkemenin verdiği kararları hepimiz görüyoruz. Şuandaki kararlar belli.  “ dedi.

TİYATRO GİBİYDİ
Sadri Şener, şike sürecinde mücadele verirken yaşadıklarından örnek vererek “Ben mahkemelerde mücadele ederken, bunların yakınları bana “başkanım üstümüze gelme, şike yaptılar” diyen ben değildim ki onlardı. Tabi bana ispat et desen, 10 yıl geçti üstünden nasıl edeyim, o zamanlarda konuşulan şeyler. Bütün davalarda da bulunduk. Telefon konuşmaları falan hepsi tiyatro gibi şeylerdi. Mahkeme açmak toplumdaki bu imajımızı silelim mantığı. Silemezsin ki bu mahkeme ile vicdanla sileceksin. Ya da bize geleceksin diyeceksin ki “bizim için şike yapmadılar der misiniz” başka olmaz. “ ifadelerini kullandı.
 

koç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor