Fenerbahçe'den TFF'ye tazminat davası

Fenerbahçe, şike sürecinde kendilerini kollayarak küme düşme cezası veremeyen TFF'ye karşı harekete geçti.

Fenerbahçe'den TFF'ye tazminat davası

Fenerbahçe'nin şike yapmasının ortaya çıkmasıyla başlayan 3 Temmuz süreciyle ilgili sarı lacivertliler yeni bir hamle yaptı.

Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının gaspeden UEFA, CAS ve FIFA tarafından şike yaptığını ispatlanmasına rağmen Türkiye'de TFF ve siyaset desteğiyle aklanılan Fenerbahçe, FETÖ bahanesiyle bu kez bir adım daha ileri giderek tazminat davası açtı. TFF'nin küme düşürmeyerek kolladığı sarı lacivertliler, 3 Temmuz sürecinde uğradıkları zararın tazmini için TFF'ye karşı dava açtı.

Kulüpten yapılan açıklamada yine FETÖ bahanesi kullanılarak algı oluşturulmaya devam ederken KAP'a yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.

KAP AÇIKLAMASI

"Kulübümüzün; 3 Temmuz Kumpası sebebiyle uğramış olduğu her tür zararın tazmini için; o dönem verdiği kararlarla bu zararın oluşmasına sebebiyet veren Türkiye Futbol Federasyonu'na karşı bu sürecin ilk adımı olarak fazlaya dair haklarımız saklı tutularak yaklaşık 250 Milyon Türk Lirası karşılığı tutarında tazminat davasını açtığımızı tüm kamuoyuna bildiririz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler