Sadi Tekelioğlu’dan Haber61'e flaş açıklama! “Trabzonspor kongre kararı almalıdır”

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Sadi Tekelioğlu’dan Haber61'e flaş açıklama! “Trabzonspor kongre kararı almalıdır”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un eski teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Trabzonspor yönetiminin bir an önce kongre kararı alması gerektiğini söyledi.

Haber61 TV’de her hafta pazartesi akşamları ekranlara gelen Spor Gündemi Programına telefonla bağlanan Sadi Tekelioğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Sadi Tekelioğlu’dan Haber61'e flaş açıklama! “Trabzonspor kongre kararı almalıdır”

“TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNÜN TRABZONLU OLMASINDAN YANAYIM”

Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor Teknik Direktörünün Trabzonlu olması gerektiğini belirterek, “Trabzonspor tazminat ödemeye alışmış, Ersun’a, Tolunay’a ödüyor, Abdullah Avcı’ya da öder. Ben ırkçı bir adam değilim ama Trabzonspor teknik Direktörünün Trabzonlu olmasından yanayım. Ahmet Suat ve Özkan hocanın hiçbir tecrübesi yokken gelip takımı şampiyon yaptılar. Benim şahsi fikrim, Giray hocanın gelip bu işe başlaması lazım. Olmazsa Mustafa Akçay, Fatih çalıştığı için söylemedim. Hüseyin bile gelir. Vatandaş diyeceğini diyor. Biz memleketimizde ikinci sınıf insanlarız. Sen yardımcının yardımcısının yardımcısına nasıl böyle bir parayı veriyorsun, nasıl böyle bir anlayışta olabiliyorlar anlamıyorum. Trabzonlu olması lazım. Ekibi de yardımcısı da Trabzonlu olmalı. Abdullah Avcı’nın, Tamer’in, Giray’dan fazlası ne. Tamer’in yaptırdığı idman kadar Giray’ın maçı var. Benim tek çözümüm yönetim kongreye gitmeli, Hoca da alınacaksa Trabzonlu hoca alınmalı” dedi.

10 YILDA 10 DAKİKA OYNAMAYAN OYUNCULAR OLDU ALTYAPIDA 

Altyapıdan konusuna da değinen Tekelioğlu, “2-3 oyuncu çıkardılar. Oyuncuyu getirip profesyonel yapmak zor bir iş değil. Oyuncuya imza attırmak önemli değil, sahaya koymak önemli. Ben gelene kadar bir tane oyuncu yok. Uğurcan’ı, Abdülkadir’i Yusuf kim oynattı. 10 yılda 10 dakika oynamayan oyuncular oldu altyapıda. Mütevaziyim ama yaptıklarımızı başkasına yedirecek halimiz yok. Var mı tarihinde 15-16 yaşında oyuncu oynatan. İlk maçlarına baksınlar” şeklinde konuştu.

“OYUNCUYA HADDİNDEN FAZLA DEĞER VERİRSENİZ…”

Abülkadir Ömür’ün performansındaki düşüş ile ilgili soruya cevap veren Sadi Tekelioğlu, “Oyuncuya haddinden fazla değer verirseniz, hele bu oyuncuda bu işlere çok meyilli bir oyuncuysa önünü alamazsınız. Sonra oyuncu değişikliğine, doktor değişikliğine kadar her şeye burunlarını sokmaya çalışırlar. Onun için Trabzonlu diyorum. Yabancı adam çok ilgilenmez. Trabzonlu isimleri o kadar kolay idare edemezler. Abdülkadir‘in de Uğurcan’ın da işi saha. Trabzonlular çok çabuk yere indirir, anlamazlar. Bu kadar iyileştirme olur mu? O zaman niye mücadele ediyoruz. Sen 17 yaşındaki adama 30 defa iyileştirme yaparsan sonu bu olur. Ayakkabını verirsen, gider evinde yemek yersen onlar da saha dışındaki işlere yönelirler. Burunlarını her şeye sokarlar. Trabzonspor’un bunlara çözüm bulması lazım. Bulması şuanda mümkün değil.” dedi.

“TRABZONSPOR YÖNETİMİ KONGRE KARARI ALMALI”

Trabzonspor yönetiminin en kısa zamanda kongre kararı alması gerektiğini vurgulayan Sadi Tekelioğlu, “Trabzonspor’un çok kısa bir zamanda kongre yapması lazım. Yeniden hoca dahi almadan bu işlere parmak basmalı. Yönetim güven tazelemeli ve sonra hoca konusuna girmeli. Kaldı ki başlarında hoca var. İhsan’ın ömrü futbol sahalarında geçmiş bir arkadaş. Ben Trabzonspor’da ben A takımdayken dahi Altyapıya dönmek istedim. O nedenle rahat konuşuyorum. A takımda gözüm yok. Bu yaştan sonra o baskıları kaldırmam mümkün değil” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
98 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler