Sadi Tekelioğlu: "Altyapı Trabzonspor'u şampiyon yapacak"

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor'un geleceğinden hiçbir endişesinin bulunmadığını söyledi.   Tekelioğlu, UEFA'nın finansal fair play kriterleri konusunda bu ay bordo-mavili kulüp hakkında vereceği karara ilişkin

Sadi Tekelioğlu: "Altyapı Trabzonspor'u şampiyon yapacak"
Trabzonspor Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor'un geleceğinden hiçbir endişesinin bulunmadığını söyledi.
 
Tekelioğlu, UEFA'nın finansal fair play kriterleri konusunda bu ay bordo-mavili kulüp hakkında vereceği karara ilişkin açıklamada bulundu.
 
Trabzonspor'un genç oyuncularının bu sezon A takımda forma giyerek altyapı hamlesinin başladığını ifade eden Tekelioğlu, önümüzdeki dönemlerde de bunun daha iyi noktalara geleceğine inandığını kaydetti.
 
sadi-tekelioglu-001.jpg
 
Bordo-mavili kulübün UEFA'dan herhangi bir ceza almayacağına inandığını belirten Sadi Tekelioğlu, olası bir transfer yasağı ve kısıtlaması cezasına ilişkin ise "İnşallah Trabzonspor ceza almaz. Çünkü kulübün ekonomisi, gelecekle, transferlerle ilgili programı var. Ama ceza olur da kaçınılmaz bir sonla karşılaşırsak benim hiçbir endişem yok." dedi.
 
Tekelioğlu, Trabzonspor'un büyük bir altyapı potansiyelinin olduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor'un altyapı potansiyelinin sadece bir takımı değil, cezalı iki takımı da kaldıracak kapasite olduğuna inanıyorum. A takımda kalacakların yanına onları tamamlayacak destekleyecek genç oyuncularımız mevcuttur. Ben karamsar değilim. Gençler adına ümitliyim. Ceza olması halinde kulübün mağdur olmayacağına, en azından onların iyi işler yapacağına inanıyorum." diye konuştu.

"ALTYAPININ OLDUĞU KADRO TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPACAK"

 
Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig'de, 1461 Trabzon'da ve bazı takımlarda kiralık oyuncularının olduğunu anlatan Sadi Tekelioğlu, "Onların da dönmesiyle daha güçlü bir kadro olur. Trabzonspor'un futbolcu potansiyeli hiçbir zaman Trabzonspor'u sahada mağdur bırakmaz. Hep diyoruz, Trabzonspor altyapısında bir futbolcu ordusu var. Biz onlara inanıyoruz, neler yapabileceklerini biliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Tekelioğlu, Ramazan Övüç, Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir gibi oyuncuların az süre almalarına karşın kendilerini gösterdiğini belirterek, şunları kaydetti:
 
"Bazı oyuncular çok kısa süre bulmasına karşın adapte olabilir. 40 yıl oynamış gibi sahada mücadele eder. Mesela bir Savaş, özel maçta kısa oynadı, öz güven olarak herkesi mutlu etti. Yılların oyuncusu gibi oynadı. Geçen hafta Eskişehirspor maçında oynayacaktı, sakatlandı. Daha hiç forma şansı bulamayan Sami var. Sol bekte yıllarca oyuncu bulamadık. 10 yıl Trabzonspor'un bu mevkisinde forma giyer. Daha ismini sayabileceğim birçok sıradan olmayan, yetenekli oyuncu var. Allah bize o günleri ileride inşallah gösterecek, altyapıdan 1997, 1998, 1999 ve 2000 doğumluların buluştuğu bir kadro Trabzonspor'u şampiyon yapacak." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler