Rodallega tamam sırada Castillo!

Trabzonspor'da kafası karışık olan futbolcularla ilgili hem teknik heyet hem de yönetim çalışmalar yaparak futbolcuları yeniden kazanmaya çalışıyor.

Rodallega tamam sırada Castillo!
Trabzonspor'da yönetim ve teknik heyet transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kadroda bulunan ve yeterli şansı bulamadığı için mutsuz olan futbolcularla yakından ilgileniyor.

İstediği kadar forma giyme şansı bulamayan ve teklifler alan Hugo Rodallega'yı takımda kalma konusuda ikna eden bordo mavililer diğer Kolombiyalı futbolcu Fabian Castillo ile görüşerek motive etmeye çalışıyor. Ülkesinin basınına açıklamalarda bulunarak daha fazla oynamak için ayrılmayı düşündüğünü açıkça söyleyen Castillo'yu bırakmak istemeyen yönetim ve teknik heyetin ikna çalışmaları devam ediyor.

Yönetimin, teknik heyetin de raporuyla kadroda tutulmak istenen yetenekli futbolcu için çok cazip bir teklif gelmemesi durumunda göndermemekte kararlı olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor