Rodallega gerçeği!

Trabzonspor'un golcü futbolcu Rodallega'nın sözleşmesindeki gerçek ortaya çıktı

Rodallega gerçeği!
Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot
(twitter: @tuncaylakot )

Trabzonspor'da bu yıl Burak Yılmaz'ın transferiyle yedek kulübesine hapsolan ve Türkiye Kupası haricinde çok fazla şans bulamayan Hugo Rodallega'ya teklifler gelirken golcü futbolcunun sözleşmesindeki detay da ortaya çıktı.

Rodallega için sözleşmesinde 1 Milyon 750 Bin Euro'ya serbest kalır maddesinin olduğu ve özellikle Konyaspor'un bu maddeyi kullanarak Kolombiyalı golcüyü transfer etmek istediği öne sürülüyordu. Edinilen bilgilere göre; Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinde 1 Milyon 750 Bin Euro'ya serbest kalma maddesinin bulunduğu ancak bunun yalnızca yurt dışından gelecek tekliflerde geçerli olduğu öğrenildi. Bu noktada yurt içinden hiç bir takımın Trabzonspor'un onayı olmadan Rodallega'yı kadrosuna katma gibi bir durumun söz konusu olmadığı kaydedildi.

Öte yandan 32 yaşındaki golcüye Süper Lig'den ve yurt dışından ilgi olduğu belirtilirken henüz kadroya istediği takviyeleri yapamayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın oyuncusunun takımda tutulmasını istediği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler