Rıza Çalımbay: “Transfer yapmamız lazım”

Rıza Çalımbay maç sonu konuştu.

Rıza Çalımbay: “Transfer yapmamız lazım”

Haber61 - Spor Servisi -Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Konyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.


Rıza Çalımbay, “Biz bunu telafi ederdik. Gol yememiz gerekiyor. Maalesef beklemediğimiz anda gol yedik. Elimizde bir sol bek var o da sakatlanınca gol ondan sonra geldi.3’de yapabilirdik ama son paslarda vuruşlarda şanssızdı. İkinci yarı herkes her şeyi yaptı. Ama olmadı. Burak’ın olmaması dezavantaj oldu. Takımımdan memnunum.” dedi.

Çalımbay Mustafa Akbaş’ın durumu ile ilgili olarak “Kamptaki öneli bir sakatlık değil. Burada sakatlandı. Bir sol beki bitirmemiz gerekiyordu. Dua ediyorduk kimseye bir şey olmasın diye. Sol bek istedik ama olmadı. Konya maçına yetiştiremezsek yine sıkıntı yaşarız. 1-2 transferi yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ligde oynanacak Konyaspor maçı ile ilgili konuşan Rıza Çalımbay, “Çok kritik maçlarımız var. Konya’ya galibiyet için gideceğiz. Fenerbahçe ve Göztepe maçları var. Çok iyi bitirmemiz gerekiyor. Hedefimiz ligde iyi yereler gelmek. Şimdi silkelenme zamanı. Önce Konya. İlk maç çok önemli.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
65 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler