Rıza Çalımbay: "Kazanmak için her şeyi yapacağız"

Rıza Çalımbay Göztepe maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Rıza Çalımbay: "Kazanmak için her şeyi yapacağız"
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'de kolay maç olmadığını ve Göztepe karşılaşmasını kazanmak için de ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. 

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında 5 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Göztepe'yi konuk edecek olan Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Ligin son 3 haftasında sırasıyla Karabükspor ile 1-1 , Atiker Konyaspor ile 2-2 ve son olarak Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak zirve iddiasında önemli puan kayıpları yaşayan Karadeniz ekibi, önemli eksikleri bulunmasına rağmen yarın sahasında konuk edeceği Göztepe'yi yenerek çıkışa geçmek istiyor.

Çalımbay: "Kazanmak için her şeyi yapacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, önemli eksikleri olmasına rağmen Göztepe maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirterek, "Göztepe maçı bizim için kritik bir maç ve çok önemli. Ben oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum. Kolay maç yok. Bu karşılaşma da kolay olmayacak. Bizim sahamızda oynayacağımız maçı yüzde yüz kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bazı eksiklerimiz var ama görev alan arkadaşlarımız da ellerinden gelenin en iyisini yaparak kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklardır. Taraftarımız her maç olduğu gibi bu maçta da yanımızda olacaktır" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor