Rıza Çalımbay açıkladı; Yusuf'un yedek olması...

Rıza Çalımbay maç öncesinde konuştu

Rıza Çalımbay açıkladı; Yusuf'un yedek olması...
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Çalımbay şöyle konuştu;

Bizim kazanmamız gereken bir maç. Sadece bu değil, Fenerbhaçe ve Konya maçını da kazanmalıydık. İki maçta da son anlarda kaybettik ve ikisinde de ölü toplardan yedik. İstediğimiz golleri de bulmutşuk. Bu maçı da kazanmalıyız. Eğer yukarıyı yakalamak istiyorsak kzanmalıyız. Sıkıntılarımız var tabi ama oynayan oynamayan herkes elinden geleni yapmalı. 3 Puanı kazanmak çok kolay değil. Hiçbirşeyi şansa bırakmamak lazım. Geldiğimizden beri iyi bir istikrar yakaladık. İstemediğimiz puan kayıpları oldu bunları telafi etmeliyiz.

Yusuf'un biraz dinlenmesi gerekiyor. Herkesin beklentisi çok fazla. En ufak şeyde uğultular başlıyor. Onun açısından dinlenmesi daha iyi olacak. Belki ikinci yarı girecek maçı değiştirecek. Biraz rahatladıktan sonra, stressiz günler geçirdikten sorna daha iyi olacak. Maça 11 'de başlamak bazen gençlerde stres yapabilir. Bizim onu kaybetme gibi bir düşüncemiz olamaz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler