Porsche arabası HAMSİ61 plakası

Ona heryer Trabzonspor

Porsche  arabası HAMSİ61 plakası
Almanya’nın Hamm kentinde yaşayan otomobil teknisyeni fanatik Trabzonspor taraftarı Hasan Çubukçu, takımının formaları ile süslediği kişisel koleksiyonunda 112 orijinal bordo-mavi logolu forma biriktirdi.

Yaklaşık 10 yıldan beri bu özel hobisi için uğraşan Çubukçu, herhangi bir hedefi olmadığını ifade ederek, “Günün birinde kulübüm için bir sergi açabilirsem çok mutlu olurum” dedi.

Trabzonspor’un tarihine tanıklık eden ve son 27 sezondur futbolcuların taşıdığı formalardan 112 tane biriktiren Çubukçu, eski formalar için sürekli internettin satış sitelerinde araştırma yapıyor. Koleksiyonunu genişletmek için hiçbir masraftan kaçınmayan taraftar, forma sayısını elinden geldiğince artırmaya çalışıyor.
 
HAMİ, ŞOTA, ONUR VE DİĞERLERİ
 

Her formanın kendisi için özel anlamlar ifade ettiğini belirten Hasan Çubukçu, “Bu formaların bende sayısız hatırası var. Bazı renkler sadece bir kez üretildi ve yenisini bulma şansınız çok az. 1994 yılındaki Trabzonspor- Galatasaray Türkiye Kupası finalinde kupayı kazandığımız maçın ardından Soner Boz’un forması sevinç gösterileri sırasında atılan meşalelerden dolayı yandı. O forma bende ve çok anlamlı” dedi.
 
PLAKASI DA ÖZEL
 
Fanatik Trabzonsporlu olan Hasan Çubukçu’nun Porsche markla otomobilinin plakası da çok özel. Plakada Hamm kentini simgeleyen HAM harflerinin yanına SI’yi ekleyen Çubukçu, plakasını memleketinin plaka numarası olan 61 ile tamamlamış ve ortaya HAM SI 61 yazan plaka çıkmış. (Sabah - Çağlayan Aktürk)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor