Özer neden TFF'ye başvurdu

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı kadro dışı bırakılan isimler arasından Erkan ve Cavanda'yı affeden bordomavili yönetim diğer kadro dışı futbolcular Sefa, Marin, Fatih Atik ve Özer Hurmacı'yı ise affetmeyi düşünmediği kaydedildi. Bu futbolculardan Fatih ve

Özer neden TFF'ye başvurdu
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı kadro dışı bırakılan isimler arasından Erkan ve Cavanda'yı affeden bordomavili yönetim diğer kadro dışı futbolcular Sefa, Marin, Fatih Atik ve Özer Hurmacı'yı ise affetmeyi düşünmediği kaydedildi.

Bu futbolculardan Fatih ve Marin'in sezon sonunda sözleşmeleri sona eriyor ve kulüpten ayrılacaklar. Özer ve Sefa ile ilgili kararı ise gelecek olan teknik adamın vereceği vurgulanıyor.

Özer isyan etti

Özer Hurmacı'nın hem alacaklarının ödenmesi hem de yönetimin kendisini affetmesi için TFF'ye başvurduğu öğrenildi. Özer, kulübe haber yollayarak, "Bugüne kadar alacaklar konusunda sorun çıkartmadım. Ancak görünen o ki alacakları için TFF'ye başvuranlar parasını alıyor. Bende bunu yapmak zorunda kaldım" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler