Özer Hurmacı sıkıntısı

Trabzonspor'da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Özer Hurmacı gitmek istemiyor. Kendisine gelen teklifleri reddeden Özer bordo mavili kulüpte kalmak istiyor.   Özer Hurmacı için Bursaspor ile Akhisar Belediyespor’un devreye gird

Özer Hurmacı sıkıntısı
Trabzonspor'da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Özer Hurmacı gitmek istemiyor. Kendisine gelen teklifleri reddeden Özer bordo mavili kulüpte kalmak istiyor.
 
Özer Hurmacı için Bursaspor ile Akhisar Belediyespor’un devreye girdiği öğrenildi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun ise gelen tekliflere sıcak bakmadığı ve Trabzonspor’da kalmak istediği belirtildi. Yeni yapılanmada kadroda düşünülmeyen Özer Hurmacı, geride kalan sezonda bordo mavili formayla çıktığı 30 maçta 1 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler