Onur: "Şampiyonluk kupalarını kaldıracağımız..."

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak, Avni Aker Stadyumu’nda yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Onur, “Dün oynadığımız maçta, görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. Ben de Trabzonspor formasının asla ve asla bunları hak etmediğini belirtmek için bir h

Onur: "Şampiyonluk kupalarını kaldıracağımız..."

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak, Avni Aker Stadyumu’nda yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Onur, “Dün oynadığımız maçta, görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. Ben de Trabzonspor formasının asla ve asla bunları hak etmediğini belirtmek için bir hareket yaptım. Bu hareketim ne formaya ne de armaya yönelikti. Bu yüzden kimse yanlış anlamasın. Eğer yanlış anlayanlar oldu ise, özür dilerim” dedi.

Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunun altını çizen Onur, “Şunu herkes iyi bilmeli ki, ben de bu şehrin bir evladıyım. Trabzonspor’un kaptanıyım. Bazen duygularımız, gerçeklerin önüne geçebiliyor” diye konuştu.

“Takımımızın daha iyi olması için gayret gösteriyoruz” diyen Onur Recep Kıvrak, şunları söyledi:

“Elbette içinde bulunduğumuz bu durumdan çıkmak için gerek başkanımız gerekse de yönetim kurulumuz gayret gösteriyor. Ben, Avni Aker’den sonra Akyazı’da başlayacak yolculuğumuz için daha da tutkulu şekilde çalışacağım. Yeniden şampiyonluk kupalarını kaldıracağımız günleri hep birlikte görmek istiyorum. Gelecekteki büyük başarılar için üzerime düşeni en iyi şekilde yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor