Onur ona kefil oldu

Trabzonspor'da maliyeti düşürmek isteyen yönetim kaleci Esteban'la da yolları ayırmayı düşünürken Onur Kıvrak'a alternatif olarak altyapıdan Yavuz'a şans verilecek.   Bordo-Mavililer’in bu seçiminde en önemli faktörlerden birinin Onur Kıvrak olduğu öğreni

Onur ona kefil oldu
Trabzonspor'da maliyeti düşürmek isteyen yönetim kaleci Esteban'la da yolları ayırmayı düşünürken Onur Kıvrak'a alternatif olarak altyapıdan Yavuz'a şans verilecek.
 
Bordo-Mavililer’in bu seçiminde en önemli faktörlerden birinin Onur Kıvrak olduğu öğrenildi.
 
Karadeniz ekibinin kaptanının uzun sayılabilecek bir zamandır beraber çalıştığı Yavuz’un formunu çok beğendiği ve idarecilere, “Çok gelecek vaat eden, her idmanda üzerine koyan bir kardeşimiz. Onun yeteneklerine güveniyorum. Cesaretlendirildiğinde Trabzonspor’a katkısı olur” ifadelerini kullandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler