Onur Kıvrak'tan F.Bahçe açıklaması!

Trabzonspor'un kaptanı ve filebekçisi Onur Kıvrak Pazar günü oynanacak F.Bahçe karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kaleci Onur Recep Kıvrak,“Bu sezon son büyük maçımız ezeli rakibimizle. Kimin ise şampiyon olacağı bizi ilgilendirme

Onur Kıvrak'tan F.Bahçe açıklaması!

Trabzonspor'un kaptanı ve filebekçisi Onur Kıvrak Pazar günü oynanacak F.Bahçe karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli kaleci Onur Recep Kıvrak,“Bu sezon son büyük maçımız ezeli rakibimizle. Kimin ise şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez. Biz işimize bakacağız ve taraftarımızın desteğiyle F.Bahçe’yi yeneceğiz. Tribünlerin dolu olmasını istiyoruz. 90 dakika boyunca destek şart. Coşkulu başlarsak 3 puan bizim olur” diye konuştu.
 
Sakatlık sürecinde kaleyi yerine geçen Esteban’a kaptıran Onur, Kosta Rikalı file bekçisini de övdü. Milli eldiven, “Esteban müthiş maçlar çıkardı. Trabzon’a ilk geldiğinde tutuk bir görüntüsü vardı ama çabuk açıldı. Esteban’ı kutlarım. Görev yapmasam da benim gözüm asla arkada kalmaz. Çünkü Trabzonspor’un kalesi emin ellerde artık. F.Bahçe’ye karşı kaleye kim geçerse geçsin fark etmez. Kalemizi gole kapatacağız” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler