Onur Kıvrak kendine geldi

Trabzonspor’un kaptanı Onur Recep Kıvrak kendine geldi.

Onur Kıvrak kendine geldi

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da Onur Recep Kıvrak Fenerbahçe maçında yaptığı kurtarışlarla kendine geldiğini gösterdi.


Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 beraberlikle sona ererken Kaleci Onur Recep Kıvrak’ın yaptığı kurtarışlar dikkat çekti.

Son dönemlerde performans düşüklüğü yaşadığı gerekçesi ile eleştirilerin odağı haline gelen deneyimli kaleci Fenerbahçe maçında yaptığı kurtarışlarla kendine geldiğini gösterdi. Onur karşılaşmada rakip oyuncuyla karşı karşıya kaldığı iki pozisyonda geçit vermezken ceza sahası dışından gelen şutlarda da topun sahibi olmayı başardı.

30 yaşındaki deneyimli kaleci karşılaşmanın 84. dakikasında Valbeuna'nın soldan kullandığı korner atışında, Okay ve Sosa’nın kaçırdığı De Souza'nın kafa vuruşunda kaleye giden topa engel olamadı. Onur bu pozisyonla ilgili olarak maç sonunda yaptığı açıklamada “Elimden geleni yaptım. Keşke son dakikalarda o pozisyonu çıkarabilseydim, galibiyeti hediye edebilseydim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor