Olcay Şahan: "Futbolu Trabzonspor'da bırakmak istiyorum"

Trabzonspor'da Olcay Şahan basın toplantısı düzenliyor.

Olcay Şahan: "Futbolu Trabzonspor'da bırakmak istiyorum"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'lu oyuncu Olcay Şahan basının karşısına çıktı.


Olcay Şahan "futbolu Trabzonspor'da bırakmak istiyorum" dedi.



Olcay'ın açıklamalarının satır başları;

Önemli bir şey yok. Son yıllarda yaşadığım en yüksek tempo olduğu için zorlanıyorum. Biraz ağrım var ama yarın takımla idman çıkabilirim.

Yusuf’la abi kardeşi gibiyiz. O benim kardeşim. Diğer futbolcular da öyle. Biz bir aileyiz. Önemli olan birlikte olmamız. Ben sadece Yusuf’a değil Abdulkadir’e de diğer futbolculara da yardım ederim. Biz bitr bütünüz. Herkese yardım etmek isterim. Bir takımda tecrübeli futbolcu varsa genç futbolculara yol göstermesi gerekir.

Sezonun ikinci yarısında iyi bir sezon geçirdik. Herkes son 5 haftayı eleştiriyor ama ben eleştirmiyorum. Çok iyi oynadık ancak son haftalarda yorulduk. Bu algıyı yaratmamak için daha çok çalışmamız gerekli.

Ben hiçbir zaman fikstürün iyi ve kötü olduğuna bakmadım. Çünkü her takımla iki kez oynayacaksın. Biz işimizi yapıyoruz. Ve sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz.

Geçtiğimiz sezon benim için zordu. Sezonun ortasında geldim. Onun için performansımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Benim kendi şahsıma göre az ama bu sezon daha iyi olacağıma inanıyorum.

Takımlar transferi geçen sezon iyi oynayamadığı için yapıyor. Bizim yönetimimiz nokta transfer yapıyor. Çok iyi takım oluşturmuş herkes bu sezon kıran kırana geçecek. 

Kampımız çok iyi geçiyor. Çok çalışıyoruz. Aile dostluk çok iyi. İdmanlardan sonra herkes odasına kapanmıyor. Birlikte oturuyoruz. Bir kardeşlik ve dostluk ve bir hedef var. Ben bir arkadaşımla samimiysen ona saha içinde daha çok yardım etmek isterim. Çok iyi geçiyor. Sakat vermedik. İnşallah böyle devam eder.

Rekabet olan yerde başarı olur. Çünkü rekabet olmazsa bazı oyuncular düşük oynar. Rekabet sezon içinde de devam ederse herkes formayı kapmak için çalışır ve takım başarılı olur. Kolay olursa hedefimize ulaşmakta zorlanırız.
Bero ve Duricva Kucka’ya sahip çıkıyor ve bizde sahip çıkmaya çalışıyoruz. İyi bir oyuncu. Zamanla daha çok iyi kaynaşırız. Trabzonspor’a faydalı olur.

Bu sezon çok farklı ve başarılı bir Trabzonspor olacak ve Trabzonspor hedefine ulaşacak.

Trabzon’a giderken soru işaretlerim var. Zorluk çekebileceğimi söylediler. Trabzon’a geldiğimde bunların yanlış olduğunu gördüm. Trabzon halkı çok sahip çıkıyor ve ailemle burada olmaktan çok mutluyum. Taraftarlar maç kaybedince seni alkışlamayacak. Bu onlarla bizim aramızda olan bir şey. Onlar tepki verecek. Bizde elimizden geleni yapacağız.

Ben geldiğimde ilk maçta taraftarların inanılmaz desteği verdi ve bu sahaya yansıdı. Tepkileri çok güzeldi destek vardı. Sabırlılar ve bu sabrın karşılığını vermeye çalışıyoruz.

Biz kaybetmediğimiz bir seri var. O maçı kaybetmesek 17 maçı da kazanabilirdik. Hızlı bir toparlanmaya girdik. Futbol bu bazen düşüşler ve çıkışlar olacak.

Aslında şuan yiyemediğim için bir şey söyleyemiyorum ama Trabzon’un yemekleri çok güzel.

Ben burada futbolu bırakmak istiyorum. Ersun hoca ve Trabzonspor çok iyi oldu. Burada daha uzun süre oynayabilirim ve burada futbolu bırakabilirim.

Yusuf zaten büyük bir takımda oynuyor. Ama Trabzon hariç büyük takımda oynar mı bilmiyorum. Ondaki yeteneği kimsede görmedim. Trabzonspor’dan sonra Avrupa’da başarılı olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor