Olcay Şahan: "Fenerbahçe maçında telafi edeceğiz"

Olcay Şahan, Fenerbahçe maçından umutlu.

Olcay Şahan: "Fenerbahçe maçında telafi edeceğiz"

Trabzonsporlu futbolcu Olcay Şahan, Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak, son 2 haftadaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini söyledi.
 

Türkiye Spor Ödülleri Töreni'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Olcay, ikinci yarıya iyi başlamadıklarını ancak önlerindeki karşılaşmaları kazanarak iddialarını sürdürmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle çıkış yakaladıklarını kaydeden bordo-mavili oyuncu, "Ligde 9 maçtır yenilmiyoruz ancak son 2 karşılaşmada berabere kaldığımız için üzgünüz. Fenerbahçe maçında inşallah bunları unutturacağız." değerledirmesinde bulundu.

Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada eksiklerinin olacağının hatırlatılması üzerine Olcay, şunları söyledi:

"Kırmızı kart cezalısı var. Trabzonspor geniş bir kadroya sahip. Hubocan olmazsa başka oyuncu olur. Eksiklerden fazla endişeli değiliz. Futbol takım oyunu. Trabzonspor büyük bir camia ve büyük bir kadrosu vardır. O yüzden üstesinden geleceğiz." 

Geçmiş sezonlarda formasını giydiği Beşiktaş'tan takım arkadaşı olan ve İngiltere temsilcisi Everton'a transfer olan Cenk Tosun ile sürekli konuştuklarını vurgulayan Olcay Şahan, "Cenk benim kardeşimdir. Onun için her şey yolunda. Zamana ihtiyacı var. Devre arasında gitmek kolay değil. Türkiye'de tarihe geçmek de kolay değil. Türkiye'nin en büyük bonservis bedeliyle gitti. İngiltere'de daha başarılı olacağına ve daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler