Okay: Kendime güveniyorum

Okay Yokuşlu Slovakya kampında basıl toplantısı düzenledi.

Okay: Kendime güveniyorum
Trabzonspor’un geç yeteneği Okay Yokuşlu Slovakya kampında basının karşısına çıktı.

İşte genç oyuncunun röportajından dikkat çeken başlıklar

*Ben kendime güveniyorum. Yeteneklerime güveniyorum. Ersun Yanal ile birlikte iyi çalışıyoruz. Hedefim A milli takımda kalıcı olmak.

*Teknik direktör Ersun Yanal agresif ve mücadeleci bir futbol mantığına sahip.Bunu bize de aşılıyor. Agresif ve mücadeleci bir futbol sergilememiz için iyi bir kondisyon yüklemesi yapmamız gerekir. Slovakya kampında da bunu yapıyoruz. Sezon başladığında sizlerde agresif ve mücadeleci bir takım izleyeceksiniz.

*A Milli takımla Fransa’ya gidemedim. A milli takıma hak ederek gitmiştim ancak sezon içinde hem takımda hem de bireysel performansımdaki düşüş nedeniyle kadroya dahil olamadım.

*Antremanlar çok yoğun tempoda geçiyor. Günde bazen 3 antreman yapıyoruz. Çok yoruluyoruz ama bu yorgunluğun karşılığını sezon içinde ayacağız. Bu kadar sıkı çalışmanın bir geri dönüşümü olacaktır.

*Yaş önemli tecrübede önemli. Bu gün takımımızda tecrübeli isimler Mustafa Yumlu, Güray Varol ve Uğur Demirok var. Ayrıca bizlerde takıma yeni katılan genç oyunculara yardımcı oluyoruz. Genç oyuncular kendilerine rahat hissetsin diye onları sahipleniyoruz.

*Hem yakın hem uzak hedefim var. Yakın hedefim yeniden A milli takıma dönmek. Uzak hedefimi ise şimdi değil zamanı gelince söyleyeceğim.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler