Nwakaeme 61. maçında sessiz kaldı

Trabzonspor'da Nwakaeme 61. maçına çıkarken performansı yine istenilen seviyeye ulaşmadı. Nwakaeme özellikle yaptığı top kayıpları nedeniyle eleştiri topladı.

Nwakaeme 61. maçında sessiz kaldı

Trabzonspor’un hücumdaki en önemli silahlarından biri olan Anthony Nwakaeme, geçtiğimiz hafta Başakşehir’le oynanan maçta rahatsızlığı sebebiyle forma giyememişti. Bordo-Mavililer’in yıldızı, bu süreçte de soluğu Nijerya’daki ailesinin yanında aldı ve onlarla hasret gidererek, Fenerbahçe maçına moralli çıktı.

Kadıköy’deki mücadelede hocası Eddie Newton tarafından ilk 11’e döndürülen 31 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertliler karşısında Trabzon formasıyla toplamda 61. maçına çıktı. Karadeniz ekibinin plakasını gören tecrübeli oyuncu, geçmiş karşılaşmalara göre özellikle ilk devrede daha iyi bir oyun sergiledi. 

Takımının ataklarında Abdülkadir’le birlikte sorumluluğu eline alan Nwakaeme, ikinci devre de ise beklentilerin altında kaldı. Nijeryalı oyuncu, takımına da bu bölümde fazla katkıda bulunamadı ve 61. karşılaşmasında sahadan yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler