Newton: "Meydan okumayı kabul ediyoruz"

Eddie Newton maç sonu konuştu.

Newton: "Meydan okumayı kabul ediyoruz"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton Çaykur Rizespor maçı ile ilgili konuştu.

Newton Abdülkadir’in sakatlığı ile ilgili olarak “Doktorlarla yaptığımız görüşmeden kramp olduğu görüşündeler. Adalesinin sertleşmesi sonrasında devam etmedi. Çok zekice bir hareket. Önümüzdeki günlerde belli olur.” dedi.

Newton maçla ilgili olarak, “İki takımda topa sahip olamaya çalıştı. Sezon başı olduğunu da düşünürsek iki takımında iyi bir oyun ortaya koydu. İkinci yarı taktikleri oynamaya çalıştık. Ben takımının futbolundan memnunum. Transfer isteğim var ama bunu kendimize saklayacağız. Beklentilerin her hocadan yüksek olduğunun farkındayım. 2-3 haftalık bir çalışma fırsatımız oldu. Daha fazla zamana iytiyacımız var. Bu sene izleyecekleri takım topa daha fazla sahip olan, derine koşu yapan, daha iyi futbol oynayan bir futbol izleteceğiz. Oyuncularımın zamana ihtiyaçları olduğunu biliyorum. Sezon başında yavaş bir takım bekliyorum ama zaman geçtikçe oyuncular birbirini tanıkça daha iyi bir takım ortaya çıkacak” dedi.

MEYDAN OKUMAYI KABUL EDİYORUZ

Taraftarlara mesaj gönderen Newton, “Taraftarları özleyeceğiz. Taraftarların geri döneceği anı özlemle bekleyeceğiz. Onlar bizim 12. Adamımız. İti güç olarak onları kullanıyoruz. Onların varlığı bizim için çok önemli. Çok sıkı ve sağlam çalışıyoruz. Saha içi ve dışında çalışıyoruz. Onların bu mutluluğa ne kadar aç olduğunu bildiğimiz için bir meydan okuma bu. Onlara layık olmak için meydan okumayı kabul ediyoruz. Onlara istedikleri mutluluğu yaşatmak için çalışıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
43 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor