Newton: Elle oynama sonrası gelen penaltı ile…

Trabzonspor teknik direktörü Newton karşılaşma sonrası konuştu.

Newton: Elle oynama sonrası gelen penaltı ile…

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanından 1 puan ile dönüyor.

Karşılaşma sonrası konuşan Eddie Newton “En iyi maçımız değildi ama öne geçen taraf olduktan sonra pozisyonları değerlendiremedik. Oyuncunun eli açıkça görülüyor nasıl verilmiyor. Elle oynamanın arkasında gelen penaltı. Hak etmediğimiz akıl dışı kararlarla kaybettiğimiz 2 puan oldu bizim adımıza" ifadelerini kullandı.

Takım hakkında da konuşan Newton “Aramıza katılacak arkadaşlar olacak. İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi ve arkadaşların aramıza katıldığından sonra iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Gaziantep FK karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Akıl dışı bir penaltı kararı ile skor belirlendi" dedi.

İyi bir oyun oynadıklarını ama penaltı kararı ile bir puana razı olduklarını söyleyen Newton, "Maçın ilk yarısı çok iyi oynamadık ama öne geçebilecek durumdaki pozisyonlar yakaladık. Bunları değerlendiremedik. İkinci yarı golü bulunca oyuna ağırlık koyduk ve maçın hakimiyetini elimize aldık. Maçın gidişatını ise son dakikalardaki akıl dışı bir penaltı kararı değiştirdi. O karardan sonra da zaten skor belli oldu. Genel olarak bakacak olursak oyuncularımızın iyi oynadığını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor