Nevzat Aydın’dan transfer açıklaması

Nevzat Aydın Haber61'e konuştu, Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi, listelerindeki isimlerle görüşmelere ne zaman, nerede başlayacaklarını açıkladı.

Nevzat Aydın’dan transfer açıklaması

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor’da transfer görüşmeleri başlıyor.

Başkan yardımcısı Nevzat Aydın,Teknik Direktör Ersun Yanal ve scout ekibinin bir bölümü bugün Fransa’da başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası için Fransa’ya gidecekleri ve burada transfer listesinde bulunan isimlerle görüşme yapacakları belirtildi.

Haber61.net Spor Servisine açıklamalarda bulunan başkan yardımcısı Nevzat Aydın yaptığı "Gelecek sezon en iyi takımı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Ersun hocanın Fransa’ya gittiğini belirten Aydın,"Burada listemizde olan oyuncuların menajerleri ve kulüp yetkilileri ile yüz yüze görüşüp sürecin birkaç hafta içinde netlik kazanacağını ümit ediyoruz" dedi.

Transferde oldukça geniş bir oyuncu listesine sahip olduklarını belirten Aydın, "görüşme yapılacak isimler netlik kazandı bu oyuncuların menajerleri ve yöneticileri ile görüşmelerimiz olacak" dedi.

Aydın transferde detaylı çalıştıklaını söyleyerek "Transfer listesinden kadromuza katmak istediğimiz oyuncuların ücretlerine, yıllık maliyetlerine, bonservis ücretlerine bakıyoruz. Oyuncunun Avrupa geçmişi ve Türkiye geçmişleri var mı bunları araştırıyoruz. Oyuncuyu aldığımızı takdirde kadromuzda o oyuncuyu hangi oyuncu tamamlayacak buna bakıyoruz kısacası çok geniş çaplı bir araştırma yapıyoruz" dedi.

Ellerinde bulunan 200 kişilik oyuncu listesinin kendisine göre az olduğunu belirten Aydın, "yaptığımız araştırma çok detaylı bir araştırma oluyor. Ben Türkiye’de daha önce böyle bir araştırmanın olduğunu zannetmiyorum ama önemli olan bizim için sonuç. Yapılacak görüşmelerin ardından hangi oyuncular hangi şartlarda çıkacak bunu görmek, beklemek gerekiyor." ifadelerini kullanalarak Trabzonspor’un içinde bulunduğu finansal şartlarda işlerinin hiç kolay olmadığını belirtti.

Transferde kale bölgesi hariç her bölgeye oyuncu baktıklarını ifade eden Aydın,"Transferde bölge önceliğimiz yok kale mevkisi hariç her mevkiye oyuncu transfer edebiliriz oyuncularla ayrı ayrı değil aynı anda görüşüyoruz" dedi.

Ersun Yanal’ın Avrupa Şampiyonası boyunca Fransa’da bulunacak olması Trabzonspor için dezavantaj değil avantaj olacağını belirten Aydın, "Anlaşma sağladığımız oyuncular ve menajerlerle Ersun hocanın da kendi futbol bilgisi ve yorumu ile transferlerle konuşma yapması çok farklılık yaratacaktır" dedi.

Türkiye’de yaşanan terör olaylarını transferde görüşülen birkaç oyuncunun gündeme getirdiğini belirten Aydın, "Oyunculara Trabzon’da bu tip olayların yaşanmadığını ifade ediyoruz ama bu olaylar nedeni ile anlaşıpta oyuncunun vazgeçtiği bir durum yok" dedi.

Haber : Tuncay lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor