Nevzat Aydın: "Bu işe girdiğime pişmanım"

Nevzat Aydın, sosyal medyada sorulan bir soru üzerine Trabzonspor'da yönetici olduğuna pişman olduğunu söyledi.

Nevzat Aydın: "Bu işe girdiğime pişmanım"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'dan önemli açıklama.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, taraftarların sorularını yanıtladı, "Kulüp batmış. Bu işe girdiğime pişmanım" dedi.

Sosyal medya hesabı twitter üzerinden taraftarların sorularına yanıt veren Aydın, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kulübün durumu, transferler ve gelecekle ilgili planlar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Aydın, “Yönetime gelmeden bu kadar kötüsünü tahmin edemezdik. Kulüp batmış. Yönetici olup bu işe girdiğime pişmanım” ifadelerini kullandı. Aydın, ‘İleride başkan olmayı düşünür müsünüz?’ sorusuna da, “Hayır” cevabını verdi.

“TRANSFERLERİN HEPSİ İKİNCİ KAMPA YETİŞMEZ”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini, İbanez ve Sheiadev’in dışında transfer   yapacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Aydın, “5-6 transfer daha yapacağız. Bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Yapmış olmak için yapmayacağız. Toplam 7-8 takviye ile transfer sezonunu tamamlayacağız. Bir forvet oyuncusu daha almayı düşünüyoruz. Transferlerin hepsi ikinci kampa yetişmez” ifadelerini kullandı.




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor