"Mustafa ve Zeki Trabzonspor'un geleceği olabilir"

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor’un Kayserispor’da forma giyen kiralık futbolcuları Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru’ya hocaları Hakan Kutlu’dan büyük övgü geldi. Yayıncı kuruluşta Gençlerbirliği Trabzonspor maçının ardından yorumlarda bulunan Kayserispor Te

"Mustafa ve Zeki Trabzonspor'un geleceği olabilir"

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor’un Kayserispor’da forma giyen kiralık futbolcuları Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru’ya hocaları Hakan Kutlu’dan büyük övgü geldi.

Yayıncı kuruluşta Gençlerbirliği Trabzonspor maçının ardından yorumlarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bordo mavili ekipten kiraladıkları Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru’nun kaliteli oyuncular olduğunu söyledi.

Bu sezon ligin en az gol yiyen takımlarından olan sarı kırmızılı ekibin defans bloğunda görev yapan iki isim için konuşan genç hoca “ Keşke gelecek sezon da bizde kalsalar. Sezon sonu sözleşmeleri bitecek ve Trabzon’a dönecekler. Bence ikisi de önemli ve genç isimler. Trabzonspor’un geleceği olabilirler.” İfadelerini kullandı.

Sezon başında kiralık olarak gönderilen iki futbolcudan Mustafa Akbaş bu sezon toplam 30 maçta takımının formasını giydi ve 2 bin 343 dakika sahada kaldı. Zeki ise 32 maçta şans bularak 2 bin 635 dakikada sahada kalarak 4 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor