Murat Zorluoğlu'ndan Ağaoğlu'nun açıklamalarına yanıt: Herhangi bir kırgınlığımız olmaz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması.

Murat Zorluoğlu'ndan Ağaoğlu'nun açıklamalarına yanıt: Herhangi bir kırgınlığımız olmaz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun kendisine yönelik yaptığı açıklamalarla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Başkan Zorluoğlu, söz konusu açıklamalarla ilgili “Trabzonspor bu şehrin ortak değeri, Trabzonspor hepimizin. Dolayısıyla gerek ben gerek kulübümüzün Başkanı ve yönetiminin hedefi aynı esasında. O da Trabzonspor’un başarılı olması. Bizim aramızda herhangi bir sorun herhangi bir gerginlik yoktur. Bizim kulübümüzle ilgili yaptığımız açıklama, teknik direktör ayrılmadan öncedir. Dolayısıyla bir yanlış anlaşılma olabilir. Bunu da düzeltiriz.  Kulübümüzün Başkanı ve yönetimi ile herhangi bir kırgınlığımız olmaz. Bilakis birlikte çalışıp birbirimize destek vererek Trabzonspor’u arzu ettiğimiz sonuca ulaştırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.  

KULÜBÜMÜZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Sosyal medyada kendi hesabından yapılan Trabzonspor’a destek paylaşımının neden kaldırıldığı yönündeki soruya da cevap veren Başkan Zorluoğlu, “Dile getirilen paylaşımda içerik anlamında bazı düzeltmeler yapılması gerekiyordu. O bakımdan kaldırılmış olabilir. Ama neticede paylaşımda dile getirilen ifadelerin birçoğu şehirde herkes tarafından söylenen hususlardır. Çok büyütülmemesi gereken bir mesele. Biz işimize bakıyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak belediye hizmetlerine yoğunlaşıyoruz. Öteki hususlar bizim biraz daha dışımızda. Dolayısıyla yolumuza devam ediyoruz. Hem şehrimize güzel hizmetler yapacağız hem de Trabzonspor’a sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi. 

KAMUOYUNUN TAKDİRİNDEDİR 
Fenerbahçe Kulübünün kendisi ile ilgili yaptığı açıklamayı da değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “Fenerbahçe’nin yaptığı açıklama kamuoyunun takdirindedir. Bu noktada benim diyeceğim bir şey olmaz. Biz ne söylemişsek onun arkasındayız” şeklinde konuştu.

Ahmet Ağaoğlu'nun Zorluoğlu açıklaması için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor