Müminhan Bilgin: Trabzonspor'un yolu uzun, mücadele büyük

Trabzonspor yöneticisi Müminhan Bilgin, bordo mavili takımın Rizespor galibiyeti sonrasında konuştu

Müminhan Bilgin: Trabzonspor'un yolu uzun, mücadele büyük

Trabzonspor yöneticisi Müminhan Bilgin bordo mavililerin Çaykur Rizespor’u 5-2 yendiği maçın ardından Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Bilgin ilk yarının zor geçtiğini dile getirerek “ Rizespor dirençli bir takım. Fiziksel olarak güçlü bir takım. Ligde zor günler geçiriyorlar. Çok ilginç bir şey oldu onu da paylaşmak lazım. Rizespor çok uzun süre sonra Trabzon’da konakladı, havaya alışmak için. Bunun da semeresini ilk yarıda gördüler. Bizim çok kaliteli ayaklarımız var ve bu fark ikinci yarıda ortaya çıktı. “ dedi.



Trabzonspor’un zirve yarışındaki rakipleriyle ilgili de konuşan Bilgin “ Rakiplerimiz arasında Başakşehir Avrupa’da oynuyor diğerleri tek kulvarda oynuyor. Trabzonspor da iki kulvarda oynuyor. İki kulvarda olmak kolay değil. Bizim elimizdeki kadro bunu çevirebilecek güçte. Bizim yolumuz uzun. Uzun yolda mücadele büyük.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor