Müminhan Bilgin: Fenerbahçe maçından da iyi bir skorla ayrılacağız

Trabzonspor Yöneticisi Müminhan Bilgin, Kayserispor- Trabzonspor karşılaşması sonrası HAber61'e açıklamalarda bulundu.

Müminhan Bilgin: Fenerbahçe maçından da iyi bir skorla ayrılacağız

Bordo mavili ekibin 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanan Kayserispor Trabzonspor karşılaşması sonrası, Trabzonspor Yöneticisi Müminhan Bilgin, Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Heyecanın eksik olmadığı maçta direkten dönen atışlara da değinen Bilgin, "Trabzonspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlanan maçı değerlendiren Bilgin, “Bu seneki ekibimiz çok pozisyon oluşturuyor. Direkleri bu sene yoklamaya devam ediyoruz. Direklerle haşır neşiriz, bu maçta da öyle oldu. İyi oynadık kayseri çok iyi bir takım. Zevkli bir futboldu. Bu zor maçı galip bitirmek bizim için önemliydi. Milli takımda yer alacaktık, Berat da milli takıma seçildi bu bizim için güzel bir haber. Fenerbahçe maçları bizim için önemli. Fenerbahçe maçından da iyi bir skorla ayrılacağımızı düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor