Muharrem Usta’dan ‘Yalan Rüzgarı’ göndermesi!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sosyal medyada dolaşan dedikodular için gece 23.30’da şok bir tweet attı.

Muharrem Usta’dan ‘Yalan Rüzgarı’ göndermesi!

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bu gece 23.30’da Twitter üzerinden gündem yaratan bir tweet attı. Usta, ‘’Yalan rüzgarı sert esmiş, bizim uçak o yüzden sallanmış olmasın’’ ifadelerini kullandı. İlk etapta anlaşılması güç iddiayı Haber61 derinlemesine inceledi…


Haber61.net Spor Servisi’nin edindiği bilgiye göre bugün Facebook üzerinden bazı taraftar hesapları, Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak’ın Juraj Kucka’nın aldığı ücret üzerinden kampta Ersun Yanal ile tartıştığını yazdı.

Buna göre Onur Kıvrak, İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yaşanan tartışmanın benzerini Kucka’nın KAP’a bildirilen ücretten daha fazla kazanacağını öğrenmesi üzerine Ersun Yanal ile yaşadı.

Muharrem Usta, sosyal medyada yayılan bu iddia üzerine Twitter üzerinden konunun asılsız ve yalan olduğunu ima ederek ti'ye aldı. Usta, attığı tweetle ‘’Yalan rüzgarı sert esmiş…’’ ifadelerini kullanarak bu iddiayı yalanlamış oldu. 

Usta kısa bir süre sonra ise yaptığı paylaşımı sildi.


 Muharrem Usta’dan ‘Yalan Rüzgarı’ göndermesi!




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor