Muharrem Usta'dan transfer için kritik toplantı

Yeni sezonda iddialı olacak şampiyonluğa oynayacak bir takım için harekete geçen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Teknik Direktör arayışlarını sürdürürken oyuncu seçimi konusunda da ince eleyip sık dokuyacak.   Başkan Usta’nın önümüzdeki hafta içinde tr

Muharrem Usta'dan transfer için kritik toplantı
Yeni sezonda iddialı olacak şampiyonluğa oynayacak bir takım için harekete geçen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Teknik Direktör arayışlarını sürdürürken oyuncu seçimi konusunda da ince eleyip sık dokuyacak.
 
Başkan Usta’nın önümüzdeki hafta içinde transferden sorumlu olan yöneticiler ve scout ekibi ile bir toplantı yapacağı öğrenildi.
 
Şu ana kadar dünyanın dört bir tarafında 150’ye yakın maç izleyen spor adamlarının raporlarını detaylandırdığı ve bazı isimler için maliyet araştırması da yaptığı öğrenildi. Ligin finali yaklaşırken yapılacak bu görüşme gündemdeki yıldız adayları için karar niteliği taşıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler