Muharrem Usta Yanal'dan bunu istedi

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın yeni Teknik Direktör konusunda görüşmelere başlandığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirimde bulunulan Ersun Yanal'dan yapılan görüşmelerde gençlere ağırlık vermesi konusunda istekte bulunduğu öğrenildi. Bo

Muharrem Usta Yanal'dan bunu istedi

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın yeni Teknik Direktör konusunda görüşmelere başlandığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirimde bulunulan Ersun Yanal'dan yapılan görüşmelerde gençlere ağırlık vermesi konusunda istekte bulunduğu öğrenildi.

Bordo mavili ekiple yeni bir döneme başlayacak olan Ersun Yanal'dan genç oyunculara şans vererek her yıl 2-3 oyuncunun kadroya katılmasının büyük yarar sağlayacağını söylediği belirtildi.
 
Buna göre Usta’nın Yanal’a, “İlk dönem kurduğunuz kadro Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet etti.Maliyeti de son derece uygundu. Yine yapabiliriz. Ancak bu noktada sizden en büyük beklentilerimizden biri de genç ve kendi altyapımızdaki oyuncularla alakalı olacak. Uyumlu bir çalışma ile her sezon 2-3 futbolcuyu üst yapıya taşıyabilirsek bu bize hem maddi hem manevi büyük katkılar sağlar. Bu konuda biz de yönetim olarak üzerimize düşeni yaparız, her türlü desteği verir kararlarınızın arkasında dururuz” dediği öğrenildi.
 
Yanal’ın da bu talebe olumlu yanıt verdiği, sezon başı kampı öncesinde altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile fikir alış-verişinde bulunacağı ve en az 4-5 genci takımla birlikte kampa götüreceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor