Muharrem Usta: "Trabzonspor yoluna devam edecek"

Muharrem Usta bilgilendirme toplantısı yaptı.

Muharrem Usta: "Trabzonspor yoluna devam edecek"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta basının karşısına çıktı.

Trabzon'da bir restaurantta düzenlenen bilgilendişrme toplantısında Başkan Usta bir konuşma yaptı ve basına kapalı olan sohbet bölümüne geçildi.



Başkan Muharrem Usta yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

"Yeni sezonda güzelliklerin olacağı sporun her yönde iyi yönlerinin ortaya çıkacağı bir sezon için buradan Türkiye te merhaba diyoruz. Trabzon Türkiye’de spor açısından çok önemli bir şehir. Türkiye’deki çok güçlü bir merkezden bahsediyoruz. Her yeni başlangıçta olduğu gibi transferlerin çok konuşulduğu gündemin çokça tartışıldığı bir dönemden geçiyoruz. Bu sene ligler çok heyecan lı ve çok çekişmeli olacağı bir sezon olacak. Bu dönem, yaz dönemi tamamen transfere dayılı bir gündem. Ama herkes bilir ki transfer dönemlerinin sıcaklığı cazibesi hep olur. Biz he içinde olduğumuz dönemi en cazibeli dönem olarak görürüz. Muhtemelen bir yıl sonra bu sezon konuşulan her şeyi unutup yine takımların şekillenmesini konuşacağız. Futbol çok zor bir dönemden geçiyor. Hem sportif hem ekonomik anlamda zor bir dönemden geçiyoruz. Trabzonspor’da bu konuda Türkiye ile paralel olarak ilerliyor. Bu dönem yöneticileri en fazla zorlayan ve heyecanlandıran dönemdir. Ekonomik anlamda stabil kabul edilebilir bir sisteminiz yoksa, hangi takımı kurarsanız kurun teknik direktörünüz kim olursa olsun sonuç hüsran oluyor. Sportif başarı çok önemli ve bizde bunda Trabzonspor’da çok önem veriyoruz. Bütün kulüpler başarı isterler. Hele adınız Trabzonspor’a taraftarlar camia kabul edilebilir başarı isterler. Biz uzun zamandır sabır istiyoruz biliyoruz ki bu biraz sıkmaya başladı.

Muharrem Usta basının karşısında - Canlı Yayın

Hep birlikte yeni bir bina istiyoruz. Önemli bir noktadan geçiyoruz. Şuanda kabul edilebilir bir iskeletimiz oldu diyebiliriz. Kadro derinliği olarak problemlerimiz olduğunu gördük. Az öz transferlerin yapılması gerektiğini gördük. Yıllık sadece Trabzonspor’un kur farkları ve faizden kaynaklanan 100-120 Milyon yük geliyor. Bu çok büyük bir rakam. Trabzonspor için tarifi imkansız bir rakamı konuşuyoruz. Çok ciddi bir kaynak yaratmamız gerekiyor. Sadece bu yıl için değin gelecek 5 yıl içinde ciddi bir çalışma ile zor yıllar bizi bekliyor. Bu büyük markanın geleceğe yürüyebilmesi için Trabzonspor’a sahip çıkması gerekiyor. Biz gelip geçiciyiz.

Muharrem Usta basının karşısında - Canlı Yayın

Kimse Trabzonspor’dan olmayacak şeylerin ortaya çıkmasını beklememeli. Bunu beklememeli ve kulübün hayatını sürdürebilmesini de sağlamak gerekiyor. Üst üste koyarak eksiklerinizi tamamlayarak takım haline gelebiliyorsunuz. Bunları yapınca kaçınılmaz şekilde başarıyı da yakalamış oluyorsunuz. Birbirimize sahip çıkarak, bu kulübün emek tarı cefasını çeken emektarları olarak, Trabzonspor için çalışmalıyız. Bu makamlar sorumluluğunuzun en üst seviyede olduğu yerler. Almış olduğumuz sorunluluğun gereği gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Trabzonspor’da işler kötü gitmesin diye çalışıyoruz. Trabzonspor büyüklüğüne yakışır şekilde yoluna devam edecek. Camiamıza söz vererek onların bize güvenmesini ve Trabzonspor’a sahip çıkmalarını istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler