Muharrem Usta: Olaylar tesadüf değil!

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. İki senedir Avni Aker'de yaşanan olayların birbirinin kopyası olduğunu ve kesinlikle tesadüf olmadığını söyleyen Usta bunun bir provakasyon eylemi oldu

Muharrem Usta: Olaylar tesadüf değil!

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. İki senedir Avni Aker'de yaşanan olayların birbirinin kopyası olduğunu ve kesinlikle tesadüf olmadığını söyleyen Usta bunun bir provakasyon eylemi olduğunu kaydetti.

İşte Usta'nın sözleri;

Maçın içinden belki bir iki şey söylenebilir ancak onlara hiç girmek istemem. Çünkü işin insani tarafı var bu akşam. Üzgünüz... Trabzonspor ve tarihine bakılıdğında bugün gelinen noktaya çok üzülüyorum. Son 3-4 yılda baktığınızda 60 civarı transfer yapılmış. Trabzonspor'un son yıllarda parlatabildiği yıldızlar hep 2010-11 ve öncesine ait. Bugün Onur gibi bir oyuncumuzun da karşılaştığı muameleye büyük üzüntü duyuyorum. Biz seçildiğimizde de aynı şeyi söylemiştim. Bu olayın sıradan olmadığını düşünüyorum. Tamamen provakatör bir eylem yapıldı. Kameralara defalarca baktığımda bir önlem alınmadığını gördüm. Hakemler maçı bitirmek için uğraştı. Ancak olayların geliştiği bölgeye bakıldığında ciddi bir önlem alınması gerekiyordu. Son sözüm şu olacak. Trabzonspor yeni stadı ile yeni bir yolculuğa çıkacaktı. Bu unsurlar motivasyonumuzu bozacak tabiki. Trabzonspor üzerine gelen provaktör eylemlerin altında kalmayacaktır. Biz yeni stadımızda yeni başarılarımızla gündeme gelen bir kulüp olacağımıza inanıyorum. Futbolda şiddete yer olmadığını savunan bir yönetim olarak çok üzüntülüyüz. Sağduylu Trabzonspor camiası kenetlenerek, bu görüntülerin içerisinden çıkmayı başaracak. Bu akşam yeri değil ama küçük bir not vereyim. Futbolun yönetilmesiyle ilgili sorunlarla karşılaşan bir takımız. Yaşananlardan ötürü çok üzüntü yaşayan bir taraftarımız var. Ancak bunun şiddete dönüşmesinin karşısındayım. Trabzonspor'un geleceğine kimsenin iptek koymasına izin vermeyeceğiz. Aynı iki olayın iki sene üst üste yapılması kesinlikle tesadüf değildir. Trabzonspor'un geleceğinin çok daha sağlıklı olacağını burada söylemek istiyorum. Hakemimize geçmiş olsun diliyorum. Kendisini gittim gördüm. Bu olayların en küçüğü de olsa tasvip etmediğimizi söylemek istiyorum.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler