Muharrem Usta: "Kimse şikeyi bir kenara koymasın"

Muharrem Usta'dan şike açıklaması...

Muharrem Usta: "Kimse şikeyi bir kenara koymasın"
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta katıldığı bir televizyon programında "FETÖ Fenerbahçe'ye zarar verdiyse yanlarındayız. Ama bugün ki konjonktürden faydalanarak şike olayını kimse bir kenara atmasın" dedi.

Başkan Muharrem Usta yaptığı açıklamada "Ben burada çok şeffafım. Türkiye şuanda FETÖ karşısında tarihinin en ağır sürecinden sağlıklı şekilde geçiyor. Bu noktada Fenerbahçe, "FETÖ bize kumpas yaptı, şike bunun içerisinde kurguydu" diyor. Buradan net şekilde ifade ediyorum. F.Bahçe'nin FETÖ ile sorunu varsa, FETÖ F.Bahçe'yi ele geçirmeye çalıştıysa, F.Bahçe bu çeteye karşı zor durumda kalmışsa ben Muharrem Usta ve Trabzonspor camiası olarak buna engel olmak için biz de F.Bahçe'nin arkasındayız. Burada çok ince bir detay var. Eğer konu F.Bahçe'nin ele geçirilmesiyse biz buna karşı F.Bahçe'nin arkasındayız. Bugün Fener yarın G.Saray, Beşiktaş... Kimse bir kulübü işgal etmesin. Ama bugünkü konjonktürden faydalanarak şike olayını ört-pas etmeye kalkmasınlar. Sen UEFA'ya gidiyorsun şike 4 maçta tescilli, CAS'a gidiyorsun 5 maçta tescilli. Dinlemeler hukusuz olabilir ancak F.Bahçe iddiaları bugüne kadar inkar etmedi. F.Bahçe ile Trabzon arasındaki şike olayını kimse bir bohçaya koyup kenara atmasın. O ayrı bir konudur. Bir şeyin ayrılmasını istiyorum. Objektif ve sağduyulu insanlarız. Varsa F.Bahçe'nin bir sorunu sonuna kadar arkasındayız. Ama Trabzonspor'un hakkını da kimseye yedirmeyiz.." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler