Muharrem Usta: "isimlerden çok çektik"

Muharrem Usta'dan Haber61'e transfer açıklaması.

Muharrem Usta: "isimlerden çok çektik"
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta QNB ile imzalanan forma sponsorluğu anlaşması sonrasında Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Usta, "Bugün önemli bir imza attık. Biz isimlerden çok çektik. Trabzonspor camiası olarak isimlerle bir yere varamadığımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Herkese bakıyoruz ama iyi oyunculara bakıyoruz. Şu isimde Trabzon’a gelsin diye bir sevdamız yok. Alacağımız oyuncular daha önce alınarak Trabzonspor’a faydalı olmayan oyunculardan iyi olacaktır." dedi.

Başkan Usta geçmişte çok yanlışlar yapılıdğını belirterek, "ben Trabzonspor kamuoyunun şunu bilmesini isterim ki acelece çok yanlışlar yapıldı. Buna son vermemiz gerekir. Biraz geç olsun ama doğru adımları atalım. Bu adımların bir bedeli var. Biz yönetim olarak taraftarımıza şunu söylüyoruz. Bu yapılanların sırasıyla doğru şekilde yapılamasının ileride nasıl sonuçlar vereceğini göreceğiz. Takımdan gönderilecekler alınacaklar sponsorluklarla ilgili önemli gelişmeler olacak. İtibar çok önemli. İşini yapanlar iyi yaparsa doğru ama kötü yaparlarsa itibar zedeleniyor. Bu kadar zor zamanlarda bu büyük kulübü ortaya çıkaranların anısına, özellikle yaptığım görüşmelerde kulüpler ve oyuncular bazında ilmik ilmik örülerek ortaya çıkarılan Trabzonspor markasının ne kadar zedelendiğini gördüm. Zorluğun nedeni kaybedilmiş olan güven. Oyuncu kendisini garantiye almak istiyor. Bizde Trabzonspor’un yeniden ayağa kalkacağını anlatmaya çalışıyoruz. Birilerinin gözünde bu itibar zedelenmesini kullanmak isteyenler var. Bu zorluklar işçinde yürüyoruz. Bu zorluklarda iyi işler çıkaracağımızı biliyoruz.
Bu anlaşma kolay olmadı. Çok zor oldu. 4-4,5 ayımızı aldı. Bu yönetimle Trabzonspor’un başka bir seviyeye gideceğini ve QNB ile işbirliği yaparak başarının büyük olasılıkla gerçekleşebileceğine olan inançtan geliyor. Onlarında doğru bir strateji üzerinde olduğunu görüyorum."
ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler