Muharrem Usta git fitness yap demişti

O hakem süper lige devam edecek mi?

Muharrem Usta git fitness yap demişti

Haber61 / Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasının verdiği hatalı kararlar ve bordo mavili oyunculara çıkardığı kırmızı kartlar ile tepki alan hakem Deniz Ateş Bitnel ile ilgili iddia Trabzonspor camiasında yankı buldu.

İddiayı ortaya atan Eski FİFA Hakemi ve MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu. İddiasına göre Bitnel hakemliğe önümüzdeki sezon süper ligde devam edecek. Bitnel ile ilgili sorulan soruya Çulcu, “D.Ateş Bitneller kolay yetişmiyor önümüzdeki sezon süper lig de devam edecek. Korku içinde ki MHK ya rağmen…” cevabını verdi.

O maç sonrası Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, “Bu hakem gitsin düdüğünü assın ve fitness yapsın” demişti. O maçta kırmızı kartını yere düşüren Bitnel’in kartını yerden alan oyuncu Salih Dursun, hakeme doğru kırmızı kartını göstermişti ve bordo mavili taraftarlar da ‘adaletsiz futbol düzenine kırmızı kart’ yürüyüşü gerçekleştirmişti. Ardından Salih Dursun’un ismi Yomra İlçesi’nde bir caddeye verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler