Muharrem Usta'dan transfer açıklaması: "Görüşmelerimiz var"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta'dan transfer açıklaması: "Görüşmelerimiz var"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Kağıthane Trabzonsporlular Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde basın mensuplarının sporularını yanıtladı.


Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Usta, "belli pozisyonlarla ilgili görüşmelerimiz var" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili ekibi biraz daha güçlendirmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Usta, ''Belirli pozisyonlarda ihtiyacımızın olduğu kesin ve ligde bitiyor. Görüşmelerimiz var. Bazen doğru bazen doğru olmayan isimler tabii ki yansıyor. Ama bir önceki dönemde de ben bunun acısını çok çektim isimler ortaya çıktıkça aslında kulüplere bunun bedeli biraz ağır oluyor. Gönlüm isterki hiç bir ilgilendiğimiz oyuncu piyasa çıkmasın ama bu basının doğası gereği mümkün değil. Şu aşamada herhangi bir ismi zikretmem doğru olmaz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor