Kritik maç öncesi açıklama: "Trabzonspor kazanmaya çalışacak"

Trabzonspor Bursaspor maçı öncesinde Başkan Usta'dan açıklama.

Kritik maç öncesi açıklama: "Trabzonspor kazanmaya çalışacak"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, son hafta evlerinde oynayacakları ve ligden düşecek takımın belirleneceği önemli Bursaspor maçı için, “Trabzonspor'un yapacağı bir şey yok. Trabzonspor, elinden gelenin en iyisini yapmaya ve kazanmaya çalışacak” dedi. 


Kağıthane Trabzonsporlular Derneği, bordo-mavili camiayı iftarda buluşturdu.

İftar yemeğine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yöneticiler ile dernek üyeleri katıldı. Düzenlenen yemekte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Usta, Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak Bursaspor maçı, kupalara gelen haciz ile transferler hakkında konuştu.

“HER İKİSİ DE GÜZİDE KULÜBÜMÜZ AMA TRABZONSPOR'UN YAPACAĞI BİR ŞEY YOK”

Son hafta ligden düşecek takımın belirleneceği bir karşılaşmaya çıkacaklarının hatırlatılması üzerine Usta, “Birçok takım artık tatil havasına girdi. Doğrusu biz de o durumdaydık ama bazen böyle enteresan haftalara denk gelinebiliyor. Bu hafta da bizim açımızdan öyle bir hafta oldu. Çaykur Rizespor ve Bursaspor'un pozisyonu bizim durumumuzu değiştirmeyecek. Biz, her hafta olduğu gibi sahaya çıkacağız. Maalesef hayat böyle, Çaykur Rizespor ya da Bursaspor ligden düşecek. Keşke hiçbiri düşmese. Her ikisi de güzide kulübümüz ama Trabzonspor'un yapacağı bir şey yok. Trabzonspor, elinden gelenin en iyisini yapmaya ve kazanmaya çalışacak” diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor