Muharrem Usta'dan Ersun Yanal Açıklaması "Bir günlük bile..."

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, özel bir kanalda yaptığı açıklamalar ile Ersun Yanal a açıklık getirdi.

Muharrem Usta'dan Ersun Yanal Açıklaması "Bir günlük bile..."
Usta, teknik kadronun yazılanlardan çok etkilendiğini belirtti. Ersun Yanal'a direk mesajlar gittiğini belişrten usta, onların direnmelerinin de zor olduğunu belirtti.

İşte Usta'nın açıklamaları :

Ben Bursa maçından sonra teknik kadronun gönderilmesi için büyük baskı oldu. Ben arkasında durdum. Çok fazla değişiklikten yanında değilim.  Teknik kadro yazılandan, yayınlanandan etkilendi. Hocaya direk olarak giden mesajlardan etkilendi. Onların da direnmesi çok zor oldu.

Ersun Yanal’la sözleşmeye ben yaptım. Önceki 2 aylık maaşını alır şeklinde. Kontratımızı yapan avukatımızla asbaşkanımız görüştü. Daha düşük bir rakamla feshedebiliriz görüşü alındı. Hocaya ben şu haberi gönderdim; Bir başkan olarak arkasında bu kadar durduğum bir teknik kadronun artık yapması gerek tek bir şey var. Bir günlük bile istememesi gerekir. Ama kontratta yer alan madde gereği böyle yaptık.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor