"Trabzonspor'da oyuncular arasında adalet sorunu var"

Muharrem Usta, "Trabzonspor'da oyuncular arasında adalet sorunu var" dedi.

"Trabzonspor'da oyuncular arasında adalet sorunu var"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta katıldığı programında yaptığı açıklamada oynayan ve oynamayan oyuncular arasında adalet sorunu olduğunu söyledi.


Başkan Usta yaptığı açıklamada, "Bu sene 11 de oynayabilecek çok fazla oyuncumuz var. Geçen yıl Okay sakatlandığında bile zor durumda kaldık. Akhisar maçı bize şunu gösterdi. Oynayan ve oynamayanlar arasında bir adalet sorunu var. Formayı hakkedenle haketmeyen arasında bir sorun var. İçeride bununla ilgili bir sorun var. Herkesin motive tutulması gerekirken bunun yapılamadığını ve takımda büyük bir düşüşün ve kenetlenme sorunu olduğunu gördük.  Burada mental olarak teknik ekibin işi toparlayamadığı ortadaydı. Çok iyi bir kadro kurmuşsunuz. Elbette bazı eksikler vardır. Bu kadronun iyi bir arkadaşlık ortamıyla elde tutulması bir sorun. Bence işin arka planı biraz karışık ve oradan yarayı aldık." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor