“Trabzonspor’da yıkım operasyonu var”

Muharrem Usta maaş farkları iddiaları konusunda açıklamalarda bulundu.

“Trabzonspor’da yıkım operasyonu var”

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta oyuncular arasındaki maaş farklarının sorun yarattığı iddiaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


Usta, “Trabzonspor’un kötü gittiği günde, yangının üstüne körükle gitme operasyonu var. Takım içinde maaş farkları tabi ki olacak. Bu her kurumda ve her kulüpte böyledir. Vallahi de billahi de bu bir yıkım operasyonu. Ben Onur’la görüştüm, bana şunu söyledi “Ben yıllardır buradayım. Yıllardır en çok ücreti ben aldım. Servetimi buradan yaptım. Bir kuruş istemiyorum. Benim üzerimden takımı yıpratmaya çalışıyorlar. İstiyorsanız açıklama yapayım” dedi. Açıklama yapmasını istemediğim halde yapıp bunları söyledi. Bu dedikoduları Trabzonspor’u yıkmak için bilerek yapıyorlar. Bu kulübe kimse fitne fesat sokmasın. Trabzonspor için ölürüz deyip, içeriye şu oyuncuları aldılar içerisi yıkıldı diyorlar yazıktır.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor